معرفی اجمالی پاتیل استیل و دیگ مسی
پاتیل ( دیگ) جهت نگهداری و پخت مواد غذایی در دستگاه داغ زن در اندازه های متنوع ساخته میشود. پاتیل ( دیگ ) از جنس استنلس استیل گرید 304 ( استیل نگیر ) توسط پرس های قوی تولید و سپس پرداخت ( پالیش ) می شوند. نوع دیگری از پاتیل (دیگ) ساخت دست و از جنس مس به صورت چکش کاری به وزن سبک، متوسط و سنگین ساخته میشود و نهایتا سفیدکاری انجام میشود. پاتیل های استیل در انواع تک جداره با ورق سبک یا ضخیم و دو جداره با روغن حرارتی توسط گروه صنعتی صباتجهیز ساخته می شود. کاربرد آن ها تولید رشته فالوده، قنادی، آش، حلیم، حلوا، مربا، گلوکز است. گروه صنعتی صباتجهیز کاملترین و با کیفیت ترین تولید کننده دستگاه های داغزن و همزن است.
دانلود کاتالوگ
آگهی این دستگاه در نیازمندی ها
مشخصات فنی
- انواع دیگ و پاتیل : ( 6 نوع )
دیگ مسی (سبک، متوسط و سنگین) سفیدکاری شده مخصوص سوهان و سمنو
پاتیل مسی کف 6 میل دیواره 2 میل کف عدسی (تخم مرغی) سفید کاری شده
پاتیل استیل تک جداره پرسی پالیش شده کف عدسی ضخامت 2 میل ( دهنه 65 و دهنه 90 سانتی) ( در صورت سفارش همراه با محافظ شعله چدنی)
پاتیل استیل دو جداره پرسی پالیش شده کف عدسی ضخامت 2 میل ( دهنه 65 و دهنه 90 سانتی) همراه با روغن حرارتی
پاتیل استیل جوشی پالیش شده ضخیم ضخامت 5 میل دیواره و کف عدسی
دیگ استیل ضخامت کف 5 میل کم انحنا و دیواره 2 میل
سایز پاتیل های استیل کف عدسی استاندارد پالیش شده ( استنلس استیل گرید 304 نگیر)
ردیف | ظرفیت پاتیل (لیتر) | قطر دهانه(سانتیمتر) | عمق (سانتیمتر) | ضخامت ورق (میلیمتر) |
---|---|---|---|---|
1 | 50 | 55 | 29 | 2 |
2 | 60 | 55 | 29 | 2 |
3 | 80 | 55 | 34 | 2 |
4 | 90 | 55 | 38 | 2 |
5 | 90 دوجداره | 65 | 34 | 2 |
6 | 100 | 65 | 37 | 2 |
7 | 130 | 65 | 42 | 2 |
8 | 130 دوجداره | 65 | 42 | 2 |
9 | 150 | 80 | 37 | 2 |
10 | 250 | 80 | 56 | 2 |
11 | 250 | 90 | 46 | 2 |
12 | 250 دوجداره | 90 | 46 | 2 |
13 | 350 | 90 | 56 | 2 |
14 | 350 دوجداره | 90 | 56 | 2 |
15 | ظرفیت های بالاتر | سفارشی | سفارشی | سفارشی |
فیلم
به زودی قرار داده می شود